Koduväljakul mänginud Dinamo oli esimesel poolajal domineerivamaks pooleks ning juhtima asuti 22. minutil Davit Skhirtladze väravast. Väga distsiplineeritult mänginud Paide suutis oma võimalused ära oodata ning 61. minutil kõmmutas Siim Luts vasaku jalaga palli ette ristnurka.

Viigiseis ei kestnud aga pikalt ning 65. minutil lõi palli vasakusse ristnurka Dinamo mängumees Levan Kharabadze.

Mängu lõpp oli aga Paide pidu. Esmalt realiseeris 81. minutil Ebrima Singhateh keskkaitsja Abdul Razak Yusifi hea eeltöö. 89. minutil oli Kristifer Piht mees õiges kohas ning pani karistuslöögi järel Dinamo trahvikasti põrkama jäänud palli võrku. Paidele võõrsil väärt 3:2 võit.

Thbilisi Dinamo - Paide Linnameeskond.

Konverentsiliiga esimese eelringi korduskohtumine peetakse 14. juulil Eestis. Paide võõrustab grusiine Pärnu rannastaadionil. Kohtumine algab kell 19.00.

Selle paari võitjat ootab teises eelringis ees Armeenia tippklubi Ararat-Armenia.

Paide mängib klubi ajaloos kolmandat korda eurosarjas. 2020. aasta suvel kohtuti Euroopa liiga esimeses eelringis leedulaste Vilniuse Žalgirisega. Toona mängiti koroonaviiruse tõttu ainult üks kohtumine, leedukad võitsid koduväljakul 2:0.

Mullu kohtus Paide Konverentsiliiga avaringis poolakate Wroclawi Slaskiga. Pärnus toimunud avamängu kaotas Paide 1:2, võõrsil jäädi vastasele alla 0:2. Kahe mängu kokkuvõttes võitis Slask seega 4:1.

Thbilisi Dinamo on nimetatud kolmest eurovastasest ilmselgelt kõige nimekam. Klubi on kroonitud 18 korda Gruusia meistriks, 13 korda Gruusia karikavõitjaks, kaks korda NSVL-i mistriks, kaks korda NSVL-i karikavõitjaks ning 1981. aastal võideti ka UEFA karikavõitjate karikasari.

Viimati mängis Dinamo eurosarjas põhiturniiril 2004/05, kui UEFA Cupi D-alagrupis kaotati nii Newcastle Unitedile, Lissaboni Sportingule, Sochaux’ile kui ka Panionisele.

Mullu kaotas Dinamo esmalt Meistrite liiga esimeses eelringis kahe mängu kokkuvõttes 2:4 aserite Bakuu Neftšile, Konverentsiliiga teises eelringis jäädi seejärel 2:7 alla iisraellaste Haifa Maccabile.

Dinamo jaoks on see neljas kord mängida eurosarjas Eesti klubiga. 2002/03 alistati UEFA Cupi kvalifikatsiooniringis 5:1 TVMK (kodus võideti 4:1 ja Tallinnas 1:0). 2004/05 mängis Dinamo Meistrite liiga esimeses eelringis FC Levadiaga. Dinamo võitis kodus 2:0, Levadia jäi Tallinnas peale 1:0 ehk koondsookriga 2:1 pääsesid edasi grusiinid. 2010/11 mängis Dinamo Euroopa liiga esimeses eelringis FC Floraga. Dinamo võitis koduareenil 2:1, Eestis mängiti 0:0 viiki.

Seekordsele kohtumisele tuleb parema vormiga vastu Dinamo. Koduliigas hoitakse teist kohta, kuid samas kaotati viimases voorus tabeliliidrile Batumi Dinamole 1:4. Paide vorm pole kuigi paljulubav, sest viimasest neljast kohaliku liiga mängust on neil kirjas viigid Transi ja Kuressaarega ning kaotus Kaljule. Meistrisarja juhtivast Florast jäävad nad maha juba 17 silmaga, aga sellest hoolimata on meeskond lootusrikas. „Teame Dinamo tugevusi, aga ka nõrkusi. Ma tõesti usun, et meil on hea võimalus anda kõva lahing,“ ütles enne Thbilisis toimuvat kohtumist Paide Linnameeskonna peatreener Karel Voolaid.

Tema sõnul on Dinamo klassikaline tehniliste mängijatega Gruusia sats. Sealjuures on Voolaidil Thbilisiga omad mälestused. „Minu viimane mäng Eesti koondise eesotsas oli just sellel staadionil,“ meenutas ta toonast 0 : 0 lõppenud kohtumist. „Eurosarja avamatšis oleneb paljugi aga motiveeritusest ja sellest, kes suudab oma taseme välja mängida.“

Korduskohtumine peetakse 14. juulil Pärnus.