Flora võiduvärava lõi 21. minutil Martin Miller, kes suunas palli värava eest peaga võrku pärast Sergei Zenjovi tsenderdust.

Eesti klubil oli veel mitu head võimalust, ent paraku rohkem väravaid ei sündinud. Kõige ohtlikumad momendid tekkisid teisel poolajal veel Zenjovil ja vahetusest sekkunud Markus Poomil. Viimane ei suutnud lõpuminutil väravavahiga silmitsi sattudes pealelööki teha, sest kaitsja sai viimasel hetkel jala vahele.

Soomlaste mullune pronksiklubi, mis on hetkel koduliigas alles üheksandal kohal, oli täna selgelt kehvem meeskond ja jäi eeskätt oma ründemänguga hätta.

Korduskohtumine peetakse Soomes 14. juulil.

Mängu eel:

Flora pole sel hooajal koduses Premium liigas veel kaotust tunnistanud. 16 võidu ja kahe viigiga on neil koos 50 punkti, mida on kahe võrra enam valitsevast meistrist FCI Levadiast. Floral on seejuures üks mäng vähem peetud.

Mulluse Soome pronksi SJK jaoks on tänavune kodune hooaeg kulgenud keeruliselt. Seinäjoki hoiab tabelis üheksandat kohta, viimane võit pärineb 21. maist.

Flora peatreeneri Jürgen Henni sõnul ei tohi meeskond end lasta sellest uinutada. „Me ei saa mängijatele öelda, et vaadake nende tabeliseisu. Treeneritena analüüsime mängulist poolt ja väljakul toimuvat. Neil on individuaalselt head ja kvaliteetsed mängijaid, kes tahavad palli kontrollida. Meie tugevuseks on jätkuvalt kontrad. Usun ja loodan, et meie eelised pääsevad maksvusele,“ selgitas 35-aastane loots enne kodumängu.

Ajaloos neljandat korda eurosarja pääsenud SJK eelmised kolm käiku päädisid kohe avaringis väljalangemistega. Konstantin Vassiljevi meelest võiks see anda tallinlastele väikese eelise. „Eelmise aasta tulemused andsid meile enesekindlust juurde, aga kindlasti me ei lähe mängule vastu üleolevalt,“ kinnitas Flora kapten.

Flora ja Seinäjoki korduskohtumine peetakse 14. juulil Soomes. Vastasseisu võitja kohtub järgmises ringis Norra klubi Lilleströmiga. Kaotaja jaoks saab eurohooaeg läbi.