2017. aastal tegi Huttunen kodusel Soome etapil debüüdi ka WRC2-sarjas, kus ta Škoda Fabia R5-ga ka kohe triumfeeris. Soomlane pääses järgmiseks hooajaks juba stabiilselt WRC2-sarja sõitma tänu võidetud konkursile, mille Hyundai korraldas. Toona edestas Huttunen napilt ka eestlast Karl Kruudat.

Hyundais aga 28-aastase Huttuneni talent korralikult särama ei jõudnudki hakata ning pärast mitut keerulist hooaega annab talle WRC-autoga võistlemiseks võimaluse hoopiski M-Sport.

„Ma olen Ford Puma ralliautoga võistlemise üle väga elevil. Saan sellest kindlasti palju väärt kogemusi ja ootan suure huviga rajal valitsevat atmosfääri ning kõike sellega seonduvat,“ rääkis 2020. aastal WRC3-sarja võitjaks kroonitud Huttunen.

„Saab kindlasti olema suur väljakutse nii kiirel rallil sedavõrd võimsa autoga sõita. Aga olen saanud Rally2 autoga hea tunde kätte ning usun, et see tuleb meile kasuks. Olen seni M-Spordiga koostööd nautinud ja tunnen ennast nendega väga koduselt. Eesmärk on autot tundma õppida ja sellega kiirelt sõites mõnusat rütmi hoida,“ sõnas Huttunen pressiteate vahendusel.

Soome MM-etapp sõidetakse 4.–7. augustini.