157 km pikkune künklik etapp sai dramaatilise alguse juba esimestel kilomeetritel, kui päeva kollases liidrisärgis alustanud Wout van Aert (Jumbo-Visma) elas üle karmi kukkumise. Kuigi belglasel õnnestus peagrupp kinni püüda, siis sellega Jumbo-Visma meeskonna jaoks veel katsumused ei lõppenud.

Nimelt purunes Jonas Vingegaardil 35 km enne etapi lõppu rehv ning taanlasel oli tükk tegemist, et see vahetatud saada. Kõigest mõned minutid hiljem läks Jumbo-Visma jaoks aga olukord veelgi hullemaks, sest tiimi teine üldarvestuse esikohta jahtinud sõitja Primož Roglic tabas õnnetult maas vedelenud heinapalli ning kukkus selle tagajärjel õla liigesest välja. Hiljem selgus, et heinapall oli teele sattunud kaameramehe apsaka tõttu, kes ei suutnud oma motorolleriga teele ära mahtuda.

Etapivõidu võtnud Clarke'ile järgnesid finišiheitluses Taco van der Hoorn (Intermarche-Wanty-Gobert Materiaux) ja Edvald Boasson Hagen (Totalenergies).

Üldarvestuses hoiab kukkumise kiuste endiselt esikohta van Aert. Teine on Neilson Powless (EF Education- Easypost; +0.13) ning kolmas Boasson Hagen (+0.14).

Vingegaard pudenes üldarvestuses seitsmendaks (+0.40), ning tänast päeva neljandana alustanud Roglic langes 44. kohale (+2.36).

Video Roglici intsidendist: