33-aastane Lewandowski on sel suvel kõigile teatavaks teinud, et soovib Bayernist lahkuda, ning väidetavalt on Bayern ja Barcelona ka ründaja hinna osas kokkuleppele jõudnud.

Katalaanidel on paraku aga võlad kaelas ja rahaga kitsas käes ning seega soovitakse Bayernile 50 miljoni euro suurune üleminekusumma tasuda järelmaksuga, mis pole jalgpallimaailmas sugugi haruldane praktika.

The Athleticu ajakirjaniku Raphael Honigsteini sõnul ei ole Saksamaa suurklubi juhatus sellega aga nõus, sest kardetakse, et mõne aasta pärast FC Barcelonat enam lihtsalt ei eksisteeri.

Bayerni õnneks Lewandowskil kosilastest puudust ei ole ning lisaks Barcelonale on Poola koondislase allkirja jahtimas ka PSG ja Londoni Chelsea. Inglismaa klubi oleks Lewandowski palkamisest eriti huvitatud, sest praegune kesktormaja Romelu Lukaku saadeti laenulepingu alusel Milano Interisse tagasi ja seega vajaks Chelsea belglasele hädasti asendajat.

Ründaja esimene eelistus oleks väidetavalt endiselt Barcelona, kuid neil tuleks Lewandowski ostmiseks kõigepealt mõned mängijad maha müüa.

Lewandowski on Bayernis mänginud alates 2014. aastast ning on üks viimase kümnendi hinnatumaid ründajaid maailmas. Bayernis on poolakas löönud 375 mänguga kokku 344 väravat.