21-aastane eestlane heideti Red Bulli noortetiimist välja pärast seda, kui ta kasutas Twitchi otseülekandes arvutimängu mängides n-sõna ja kutsus roosat värvi „geide värviks“.

Vipsi eemaldamise järel tõusis Red Bulli F1 tiimi reservsõitjaks 20-aastane uusmeremaalane Liam Lawson.

Briti Grand Prix‘ nädalavahetusel rääkis Horner, et Red Bulli meeskonnal on endiselt väga tugev tagala. „Meil on praegu päris palju noori ja rohkelt paljulubavaid noori. Meil on ilmselgelt Liam Lawson,“ ütles Horner ja lisas: „Teate, meil on Dennis Hauger, kes sõidab vormel kahes, ja mõistagi [Jehan] Daruvala, kes jääb meie juunioride sõitjaks, kuigi ta testib teise meeskonnaga. [Ayumu] Iwasa näitab samuti suurt potentsiaali. Ja need on vaid vormel-2 sõitjad.“

„Vormel-3s on suurepärane näha, et haiguse järel on tagasi Johnny Edgar. Isack Hadjar teeb samuti supertööd. Nii et meil pole talendist puudust, alates kardisõidust ja lõpetades erinevate vormelisarjadega. Ja see on alati olnud Red Bulli poliitika, et anda noortele võimalus, toetada noori ja anda võimalus mõnele sellisele lapsele, kes muidu poleks saanud oma karjääri edendada,“ lisas Horner uhkelt.

Red Bulli juunioride meeskonda kuulub hetkel 11 sõitjat, kellest kolm on juba võitnud ka tiitli.

Nende akadeemia võib kiidelda ka Max Verstappeni, Daniel Ricciardo ja Sebastian Vetteliga, kes on kõik Red Bulli kaudu vormel-ühte jõudnud.