Jalgpallur, kelle nime juriidilistel põhjustel ei avaldata, vahistati esmaspäeva varahommikul Põhja-Londonis. Väidetavalt eelmisel kuul Vahemere ääres toimunud puhkuse ajal naisterahvast vägistanud meest küsitleti üle 15 tunni.

Väidetav esimene ohver põgenes enda väitel hiljem kuurordist ning lendas koju sõprade ja pere juurde. Ühendkuningriiki naastes rääkis ta politseiga ja peagi sai asi ametliku käigu. Naisterahvas näitas ühtlasi detektiividele fotosid, kus olid näha rünnakust tekkinud verevalumid, vahendab The Sun.

Mõne tunni pärast oli staari häärberis kuus politseimasinat ja jalgpalluril pandi käed raudu. Scotland Yardi teatel tuli vahistamise järel esile veel kaks kannatanut. „4. juulil teatati politseile 20ndates aastates naise vägistamise juhtumist. Väidetav olukord toimus 2022. aasta juunis, vägistamises kahtlustatav 29-aastane mees võeti Barnetis vahi alla,“ kirjutasid nad ametlikus teadeandes.

„Vahi all viibimise ajal sai ta kahtlustuse veel kahes vägistamisjuhtumis, mis väidetavalt pandi toime 2021. aasta aprillis ja juunis kahekümnendatest eluaastates naisterahvastega. Küsitlemise järel vabastati ta kautsjoni vastu. Asjaolude uurimine jätkub,“ lisasid nad.

Mehe isik pole teada. Ajalehe The Sun väitel on tegu 29-aastase jalgpalluriga, kes on osalenud ka jalgpalli maailmameistrivõistlustel.