Spordilehe allika sõnul kohtusid Mendes ja Laporta esmaspäeval õhtusöögi ajal ning arutasid võimalust Ronaldo siirdumiseks Kataloonia klubisse.

Barcelona näitas Ronaldo vastu huvi juba mullu suvel pärast Lionel Messi lahkumist, kuid raske finantsolukorra tõttu loobusid nad siis portugallase palkamisest.

Läbirääkimised Ronaldoga olevat Barcelona presidendi jaoks oluline strateegia, sest sellega annab ka survestada Müncheni Bayernit, kes keeldub oma ründetähe Robert Lewandowski müümisest. Sakslased pole siiani rahul olnud summaga, mida Barcelona Lewandowski eest pakub.

Ronaldo pidas eelmisel hooajal Manchester Unitedi eest 39 kohtumist, lõi 24 väravat ja andis kolm resultatiivset söötu. 37-aastane ründaja on korduvalt väitnud, et tiitlid on tema jaoks prioriteet, kuid praeguses olukorras kahtleb ta, kas United on valmis neid võitma.

Eile tuli Inglismaalt uudis, et Ronaldo ei ilmunud Unitedi uue hooaja esimesele treeningule. Eemalejäämise ametlikuks selgituseks on „perekondlikud põhjused“.

Üleminekuturuga hästi kursis olev ajakirjanik Fabrizio Romano avaldas eelmisel nädalal, et Ronaldo on teatanud Unitedile oma soovist klubist lahkuda, kuna tahab mängida „ambitsioonikamas klubis“.

Ronaldot on viimastel nädalatel seostatud nii Chelsea, Müncheni Bayerni, Madridi Reali, Pariisi Saint-Germaini, Lissaboni Sportingu kui ka AS Romaga.