Laguse mängijaõigused kuuluvad FC Nõmme Unitedile. Mullu suvel lahkus ta Hispaaniasse, kus jõudis esindada CF Talavera de la Reina ja CD Ciudad Real Manchego U19 meeskondi. Talavera U19 tiim pallib oma vanuseklassi kõrgliigas, Manchego tugevuselt teises divisjonis. Lisaks sai Lagus võimaluse ka Real Manchego esindusmeeskonnas, kes kuulub Hispaania tugevuselt viiendasse liigasse.

Tänavuse suve eel naasis ta Eestisse ning on nüüd mõnda aega treeninud FCI Levadiaga. Samuti jõudis Lagus Levadia eest platsil käia juunikuises sõpruskohtumises Narva Transiga.

„Meil oli vaja ühte väravavahti juurde, et treeningprotsess ja ka mängueelsed soojendused oleksid sujuvamad. Seni klubis veedetud ajaga on Lagus näidanud end heast küljest. On näha, et tal on Mart Poomi kool all – juhendab väravas palju. Eks nüüd järgnevad kuud näitavad, kas omandame tema mängijaõigused ka päriselt,“ kommenteeris FCI Levadia spordidirektor Tarmo Kink.

Senise karjääri jooksul on Georg Mattias Lagus jõudnud esindada ka Eesti U19, U17 ja U16 koondiseid. Kokku on tal noortekoondistes kirjas 14 kohtumist.