Manchester Evening Newsi ajakirjaniku Samuel Luckhusrsti andmetel tõi Ronaldo oma eemalejäämise selgituseks „perekondlikud põhjused“ ning klubi on seda selgitust ka aktsepteerinud.

Ronaldo pidanuks täna kohtuma Unitedi peatreener Erik ten Hagiga, et oma tulevikku arutada, kuid hetkel pole selge, kas ta üldse Unitedi treeningutele naaseb.

Reedel lendab United hooajaeelsele tuurile ning klubi on Ronaldole teada andnud, et isegi kui ta suvise üleminekuperioodi jooksul klubist lahkub, peab ta Tai ja Austraalia tuuri kaasa tegema.

Üleminekuturuga detailselt kursis olev Itaalia ajakirjanik Fabrizio Romano avaldas eelmisel nädalal, et Ronaldo on teatanud Unitedile oma soovist suvel klubist lahkuda, kuna tahab mängida ambitsioonikamas klubis.

Ronaldot on viimastel nädalatel seostatud nii Londoni Chelsea, Müncheni Bayerni, Madridi Reali, Pariisi Saint-Germaini, Lissaboni Sportingu ja AS Romaga, kuid Romano sõnul tal ühtegi konkreetset pakkumist veel laual ei ole.

Unitedi treeningkeskuses nähti täna eile korda Hollandi vasakkaitsjat Tyrell Malaciat, kellest saab klubi esimene suvine täiendus. Endisel Feyenoordi mängijal peaks täna tehtud saama meditsiiniline ülevaatus, enne kui United 15 miljonit eurot Hollandi klubile üle kannab.