Alfa Romeoga sõitev Zhou sai autost meedikute abiga välja ning viidi Silverstone'i raja meditsiinikeskusesse, kus ta terveks tunnistati.

Hiinlane tänas rajatöölisi ja meedikuid nende töö eest ning tõi oma pääsemise peamise põhjusena välja paljukirutud halo-süsteemi.

„See oli suur avarii ning mul on hea meel, et minuga on kõik korras. Rajatöölised ja meedikud tegid fantastilist tööd. Võlgnen tänu ka FIA-le ja vormel ühele selle eest, mida nad meie autode turvalisuse parandamise nimel on teinud. Mind päästis täna Halo. See näitab, et igal sammul, mida meie autode arendamisel tehakse, on reaalsed ja väärtuslikud tulemused,“ sõnas Zhou Alfa Romeo pressiteate vahendusel.

Halo-seadet kiitis taevani ka etapi võitnud Carlos Sainz juunior, kes ütles, et piloodikabiini kaitsev turvaraam päästis eile kaks elu, viidates ka F2 sarjas juhtunud raskele avariile.

„See on uskumatu - nii avarii ise kui ka fakt, et Zhou sellest välja tuli. See näitab lihtsalt, kui palju FIA meid aitab, kuigi me neid vahel kritiseerime,“ ütles Sainz.