Torn (Ford Fiesta Rally2) sai kiiruskatsetel neljandaid kuni üheksandaid katseaegu ning jäi lõpuks viimasest poodiumikohast maha 19,6 sekundiga.

Kogu poodiumi hõivasid Škoda Fabia Rally2 masinatega sõitvad mehed. Võitis lätlane Martins Sesks minuti ja 10,9 sekundiga hispaanlase Efren Llarena ees. Viimase katsega võttis Llarena teise koha soomlaselt Mikko Heikkilält, kes jäi hispaanlasest kokkuvõttes maha 0,7 sekundiga.

„Olime sel nädalavahetusel ikkagi nö. suurest mängust väljas. Nüüd tuleb aru saada, et miks see nii oli ja lahendus sellele leida. Vähemalt tõime auto ilusti koju. Tahan tänada Andrust (kaardilugeja Andrus Toom - toim), kes kiiresti reageeris ja tuli aitas meid hädast välja. Ta tegi oma töö väga hästi ja kõrgetasemeliselt ära,“ kommenteeris Torn pressiteate vahendusel.

Viiendale kohale platseerus samuti Škodaga sõitev Gregor Jeets, kuues oli WRC sarjast tuttav uusmeremaalane Hayden Paddon, kes tuleb Hyundai i20 N Rally2 masinaga starti ka järgmisel nädalal toimuval Rally Estonial.

Kaspar Kasari krooniti Liepaja ralli võitjaks kahe osalejaga ERC3 klassis, Karl-Markus Sei sai ERC4 klassis seitsmenda koha. Kõikidest Rally3 autodest oli Kasari teine.

Joosep Ralf Nõgene, Karl Johannes Visnapuu, Pranko Kõrgesaar, Romet Jürgenson ning türklasele Alakoc Canile kaarti lugenud Sander Pärn rallit ei lõpetanud.

Läti meistrivõistluste arvestuses sai Jeets teise koha. Timmu Kõrge oli viies ja Karl Martin Volver kuues.

ERC hooaeg 2022 jätkub 23.-24. juulini Itaalias, kus sõidetakse järjekorras 10. Rally di Roma.