Hitech ja Vips läksid Silverstone'i ringrajal toimunud võistlusele teistest tippudest erineva strateegiaga, sest masina alla pandi kõvad rehvid. Esialgu see tulu ei toonud, sest suurepärase stardiga kaheksandalt positsioonilt viiendaks tõusnud eestlane andis kätte võideldud kohad aeglasemalt soojenenud rehvide tõttu käest.

Kuid kõvadele rehvidele panustanud Vips käis teistest märgatavalt hiljem boksis. Kuigi Hitech taas soperdas ning neil oli probleeme masina ühe rehvi vahetamisega, mistap kaotas eestlane umbes sekundi, siis suures plaanis tasus kavaldamine ära. Boksist naastes oli Vipsi esiti jätkuvalt kaheksas, aga viimastel ringidel möödus ta uute pehmete rehvide toel tiimikaaslasest Marcus Armstrongist ja Jehan Daruvalast ning alustas jahti viiendale kohale.

Kuigi ta jõudis ka Frederik Vestile sappa, siis etapi viimastes kurvides mööduda ei õnnestunud, mistap sai eestlane kuuenda koha. Karjääri esimese vormel 2 etapivõidu võttis ameeriklane Logan Sargeant (Carlin). Theo Pourchaire (ART) kaotas talle 1,681 ja Liam Lawson (Carlin) 8,994 sekundiga.

F2-sarja juhib pühapäeval neljandana lõpetanud Felipe Drugovich (MP), kellel on koos 148 punkti. Talle järgnevad Pourchaire (106), Sargeant (88) ja Daruvala (80). Neile järgnev trio Lawson, Armstong ja Vips on kogunud 59 punkti.

Enne võistlust:

Reedel toimunud ajasõidu võitis 21-aastane ameeriklane Logan Sargeant (Carlin) ajaga 1.38,432. Talle 0,581 sekundiga kaotanud Vips alustab Silverstone'i ringrajal toimuvat võistlust kaheksandast stardiruudust, eestlase tiimikaaslane Marcus Armstrong temast neli kohta kaugemalt.

Laupäevane sprint läks Vipsil aia taha. Kolmandalt positsioonilt võistlust alustanud 21-aastane eestlane langes viiendal ringil esikolmikust välja ning seejärel kaotas järjepanu positsioone. Ehkki Vips ületas finišijoone kümnendana, siis valgete joonte mitmekordse ületamise eest saadud ajakaristus langetas teda veel kahe koha võrra ja silmi ta pähe ei saanud.