Kataloonia suurklubi on juba pikemat aega rahaliselt tõsises hädas ja vastavalt Hispaania kõrgliiga poolt kehtestatud reeglitele saavad nad iga teenitud eurost kulutada uute mängijate peale ainult poole sellest summast.

Nüüd selgub, et Barcelona on valmis müüma oma teleõigustest järjekordsed 15 protsenti, mis tooks neile sisse ligemale 400 miljonit eurot, kirjutab Mundo Deportivo.

Barcelona peamiseks sihiks on endiselt Müncheni Bayerni tähtründaja Robert Lewandowski palkamine.

Lisaks on sihikule võetud Manchester City staar Bernardo Silva, Leeds Unitedi ääreründaja Raphinha ning Sevilla keskkaitsja Jules Kounde.

Barcelona on juba varasemalt teatanud, et nad müüvad 10 protsenti oma teleõigustest USA investeerimisfirmale Sixth Street Partners. Tehing on tehtud järgmiseks 25 aastaks. Nimetatud tehing tähendab, et nad saavad lõppeva majandusaasta lõpetada nullis.

Nüüd on aga raha juurde vaja mängijate ostmiseks ja seetõttu tahetaksegi müüa järgmised 15 protsenti teleõigustest. Lisaks nimetatud neljale mängijale tahavad nad palgata ka Londoni Chelsea mängumehed Cesar Azpilicueta ja Marcos Alonso.