Audentese Spordikooli kasvandik ning neli aastat San Franciscos USA ülikooliliigas ehk NCAAs mänginud Jurkatamm alustas oma profikarjääri eelmisel hooajal KK Viimsi/Sportland meeskonnas. PAF Eesti-Läti Ühisliigas olid tema keskmisteks statisikanumbriteks 28,3 mänguminutit, 10,8 punkti, 6,1 lauapalli ning 1,4 resultatiivset söötu

Jurkatamme on hiljuti meedias seostatud mitme Eesti meistriliiga klubiga. „Otsustasin liituda Kalev/Cramoga, sest see on minu jaoks samm edasi Eestis ja parim koht arenguks. Täpsem roll meeskonnas selgub trennides, aga tahan olla kasulik igas elemendis, mis aitaks tiimi võidule. Minuga on lihtne suhelda ja läbi saada, väljaku väliselt arvan, et olen hea meeskonnakaaslane,“ kommenteeris Jurkatamm Kalevi koduleheküljel.

„Uuel hooajal ootan, et areneksime koos meeskonnana ja saavutaksime edu kõikides liigades, kus mängime. Kindlasti tahan õppida uutelt treeneritelt ja võistkonnakaaslastelt nii palju kui võimalik,“ lisas Jurkatamm.

BC Kalev/Cramo mänedžer Ramo Kask ütleb klubipoolses kommentaaris: „Meil on hea meel teatada, et oleme sõlminud 1+1 lepingu eelmisel hooajal Eesti-Läti Korvpalliliigas häid esitusi näidanud, tööka ning talendika Taavi Jurkatammega. Taavi sobib algavaks hooajaks meie treenerite visiooni ning näeme, et tema näol on tegemist olulise lüliga meeskonnas. Taavi tõestas eelmisel hooajal, et ta on küps, kuid arenev mängumees ja valmis järgmisi samme astuma. Meie omalt poolt püüame teda sellel teekonnal toetada ja innustada.“

Kalev/Cramoga on uueks hooajaks lisaks Jurkatammele sõlminud lepingu Ukraina koondisekandidaat Oleksandr Kovliar, Kristjan Kitsing ja Hugo Toom.