MM-sarja tabelis hoiab Verstappen küll 175 punktiga kindlalt liidrikohta, aga viimase kolme etapi jooksul on ta pidanud koguni kahes kvalifikatsioonis tunnistama tiimikaaslase Sergio Perezi paremust. Võrdluseks eelmisel aastal suutis Perez terve hooaja peale kokku Verstappenit edestada ainult kahel korral. Tublid tulemused tõstsid mehhiklase punktitabelis teisele kohale ning kui viimasel etapil poleks ette tulnud õnnetut katkestamist, siis oleks Verstappeni eduma oma tiimikaaslase ees kindlasti väiksem kui praegused 46 punkti.

1996. aasta maailmameistri sõnul ei olnud Red Bull sugugi rahul, et Verstappen kahel järjestikusel etapil Perezile alla jäi ning seetõttu tehti viimase etapi eel auto juures korrektuure. „Max on midagi avastanud, sest ta domineeris seda nädalavahetust täielikult ning Sergio ei saanud talle kordagi ohtlikuks. Nad (Red Bull) on midagi korraldanud,“ rääkis Hill F1 Nation nimelisele taskuhäälingule.

„Mul on tunne, et nad on teinud midagi Maxi aitamiseks, sest ta ei ole seda tüüpi inimene, keda Sergiole allajäämine ei heidutaks. Ma arvan, et nad on olukorra muutmiseks vaeva näinud. Ilmselt puudutab asi peamiselt auto esiosa. Nad on vist sealsest alajuhitavusest lahti saanud ja see sobib Maxile väga hästi,“ lisas Hill.

Vormel-1 hooaja kümnes etapp sõidetakse Silverstone'i ringrajal juba sel nädalavahetusel.