61-aastase brasiillase sõnul ei mõista ta treenereid, kes on Neymari ääreründaja positsioonil mängitanud: „Vahepeal räägitakse, et Neymar teeb keskel mängides liiga palju eksimusi, aga oma loovusega otsustab ta mänge. Neid treenereid, kes kasutavad Neymari äärel, kutsun ma eesliteks!“ rääkis Tite Sexta Estrella nimelisele taskuhäälingule, et Neymar peaks ilmtingimata mängima kesktormaja või trequartista (ründaja all loovas rollis) positsioonil.

„Neymari äärel mängitamine ei luba ta parimatel omadustel esile tulla ja pärsib ta loovust. Loomulikult teeb ta keskel mängides rohkem eksimusi, aga seal mängides on see paratamatu,“ lisas Tite.

Olgu siinkohal mainitud, et Neymari on karjääri jooksul äärel mängitanud sellised tipptreenerid nagu: Luis Enrique (Barcelonas), Thomas Tuchel (PSG), Mauricio Pochettino (PSG) ja Luiz Felipe Scolari (Brasiilia koondis).

Brasiilia koondist on 30-aastane Neymar esindanud kokku 119 kohtumises ja löönud selle ajaga ka 74 väravat, millest enamat on suutnud vaid Pele (77 väravat).