Päeva esimeses mängus läksid Tartus vastamisi kohalik Tammeka ja Narva Trans. Tartlased võitsid kohtumise 1:0, ainsa värava sai 59. minutil kirja Kevin Mätas.

Transi võiduta seeria Premium liigas pikenes juba kümnemänguliseks. Piirilinnaklubi on viimasest kümnest mängust viigistanud ühe ja kaotanud üheksa. Keerulised ajad on olnud ka Tammekal, kellel on viimase kümne mänguga kirjas kaks võitu ja kaheksa kaotust.

Tammeka jätkab kuuendal kohal, edestades nelja silmaga Narva Transi.

Liider FC Flora sai kodus 6:1 jagu Pärnu Vaprusest. Flora viis 14. minutil juhtima Markus Poom, kõigest minut hiljem kasvatas eduseisu Danil Kuraksin. Ronaldo Tiismaa lõi avapoolaja lõpus ühe tabamuse tagasi, aga teisel poolajal pani Flora paremuse maksma. Ken Kallaste, Rauno Alliku ja Martin Milleri tabamused ning Martin Kase omavärav tõid Florale 6:1 võidu.

Õhtu lõpetas kohtumine Tallinna Legioni ja Paide Linnameeskonna vahel. Paide võitis põneva vastasseisu 2:1.

Külalised jäid 38. minutil vähemusse, sest teise kollase kaardi teenis Kaimar Saag. Avapoolaja viiendal lisaminutil viis Markus Vaherna Legioni 1:0 juhtima.

Paide suutis pärast vaheaega raskest seisust välja tulla. Siim Lutsu ja Robi Saarma väravad 66. ja 74. minutil aitasid Paide 2:1 juhtima. Mängu lõpus olid omad võimalused veel ka Legionil, aga viigini siiski ei jõutud.

Liider Flora edestab kahe punktiga FCI Levadiat, olles ühe mängu ka vähem pidanud. Paide jätkab neljandal kohal, kaotades nelja silmaga Nõmme Kaljule. Legion on kümne punktiga üheksas, Pärnu seitsme punktiga kümnes.