Maailma 11. reket läks teises ringis vastamisi prantslanna Caroline Garciaga (WTA 55.), kes võitis Suurbritannia tennisisti kahes setis 6:3, 6:3. Kohtumine kestis kokku tund ja 27 minutit.

Garcia kiitis võidu järel Raducanut ja rääkis, kuidas on Wimbledoni peaväljakul kodupubliku lemmiku vastu mängida. „Emma on suur mängija, kes mängis kodusel turniiril. Ta tõestas, et suudab suurel areenil väga hästi mängida,“ vahendas BBC prantslanna sõnu. „Olen Prantsusmaalt ehk tean, kuidas käivad asjad Roland Garrol. On aus, et siin toetatakse Emmat ja loomulikult jääb see mulle heaks mälestuseks. Tunnen siin alati suurt austust.“

Just mullusel Wimbledoni tenniseturniiril tegi Raducanu endale nime, kui jõudis debütandina üllatuslikult neljandasse ringi. Veel suurema üllatuse valmistas noor britt mullusel US Openil, mille ta sootuks ära võitis. Tänavu on ta kõigil kolmel senisel suure slämmi turniiril konkurentsist langenud teises ringis.

Garcia kohtub kolmandas ringis hiinlanna Shuai Zhangiga (WTA 41.), kes sai 7:6 (6), 6:2 jagu ukrainlannast Marta Kostjukist (WTA 76.).

Djokovic edasi

Meeste tenniseturniiril pääses kolmandasse ringi tiitlikaitsja, maailma kolmas reket Novak Djokovic. Esimese asetusega serblane alistas 6:1, 6:4, 6:2 austraallase Thanasi Kokkinakise (ATP 79.).

Djokovic kohtub järgmises ringis kaasmaalase Miomir Kecmanoviciga (ATP 30.), 7:6 (4), 7:6 (3), 3:6, 6:3 jagu tšiillasest Alejandro Tabilost (ATP 78.).