Aastate jooksul on lisaks suurele hulgale Eesti noortele pakkunud konkurentsi noored võrkpallurid Soomest, Rootsist, Lätist, Leedust ning isegi Kasahstanist. Ka sel aastal on oodata randa palju väliskülalisi – kokku on festivalile registreerunud üle 160 paari neljas erinevad vanuseklassis.

Turniiri peakorraldajad, rannavolleentusiastid Laura Milk, Jaanus Nõmmsalu ning Stig Rogenbaum tulid noorteturniiri kümnendal juubeliaastal aga ideele teha festival veel suuremaks. Esmakordselt toimub mõõduvõtt ka täiskasvanute arvestuses ning seda väga korraliku auhinnalauaga. Nimelt on Unibet pannud auhinnafondi 3500 eurot, mis jaguneb nii meeste kui ka naiste turniiri esikaheksa vahel.

Tänaseks on ennast juba kirja pannud kahepeale mitmeid meistritiitleid omavad Kais-Arak, potsentsiaalikad noored Kais-Meius, Eesti teine profipaar Korotkov-Rebel aga ka mitmeid mängijaid Soomest ja Lätist. Naiste esipaari Hollas-Soometsa puudumise tõttu tahavad ennast kindlasti tõestada alles äsja rannavõrkpallile keskenduma hakanud Jürgenson-Kuivonen.