Kui Rovanperä peaks tänavu MM-tiitli võitma, siis kirjutab ta oma nime suurte tähtedega ajalukku. Nimelt on praeguse seisuga kõige nooremaks maailmameistriks legendaarne Colin McRae, kes võitis 1995. aastal tiitli 27 aasta ja 109 päeva vanuselt. Rovanperä saab 1. oktoobril alles 22-aastaseks ehk McRae rekordi lööks ta üle ülivõimsalt.

Praeguseks on Rovanperä juba noorim rallivõitja. Mulluse Eesti MM-ralli võitis ta 20 aasta ja 289 päeva vanusena. Enne seda hoidis rekordit Jari-Matti Latvala, kes võitis 2008. aasta Rootsi ralli 22 aasta ja 313 päeva vanusena.

Nüüd on Latvala Toyotas Rovanperä bossiks. „Kalle on purustamas kõiki rekordeid. Ta on tõeline imelaps. Mul puuduvad tema kirjeldamiseks sõnad,“ teatas Latvala.

Latvala loetles seejärel Ilta-Sanomate vahendusel põhjuseid, miks Rovanperä nii hästi sõidab. „Tavaliselt on sel spordialal väga tähtsaks osaks kogemused. Kalle suudab aga juba praegu hoida külma pead. Ta oskab hästi olukordi hinnata. Ta teab täpselt, millise kiirusega on vaja sõita, et vältida riske, kuid samas olla kiire. Ta oskab suurepäraselt tempot reguleerida. See teeb temast supertalendi.“