Lisaks teisena asetatud Schollile alistas ta võistluse käigus ka esimesena asetatud hollandlanna Quirine Lemoine’i. Finaalis tegi Nuudi esimese spurdi seisult 2:2, kui ta murdis vastase servi. Otsustavad hetked tulid seisult 4 : 2, kus ameeriklanna juhtis 40:15, ent Nuudi sai kätte murde ja võitis esimese seti, vahendab tennisnet.

Teine sett algas sarnaselt eilse poolfinaaliga, kui Nuudi jäi jälle 0:3 taha ja võitis kolme geimi jooksul ainult kaks punkti. Eile ta ei tulnudki leedulanna Klaudis Bubelyte vastu sellest seisust välja, aga täna viigistas kiiresti 3:3. Seisul 5:5 mängiti tasavägine geim, kuid Nuudil ei õnnestunud saada murdepalli ja ta kaotas. Seejärel kaotas ta oma pallingugeimi ja võitja selgus otsustavas setis.

Sealgi jäi Nuudi 2:4 kaotusseisu, kusjuures Scholl polnud kolmes servigeimis kaotanud punktigi! Kuid siis pääses Nuudi tagasi mängu – ta läks vastase servil 40:0 ette ja realiseeris teise murdepalli. Uue murde sai ta seisult 4:4, mistap servis ta turniiri võidu eest. Nuudi läks 40:0 juhtima, ent lõppeks realiseeris eestlanna alles viimase ehk kolmanda võimaluse. Kahe viimase kuuga on Eesti tennisele lisandunud kaks uut ITF-i ükskikmängu võitjat, sest sama trikiga sai hakkama ka Mark Lajal.

ITF-i W15 taseme turniiri võitmine andis eestlannale 10 punkti. Algaval nädalal osaleb Nuudi Haagi turniiril, kus ta sai eripääsmega koha põhiturniiiril. Tollel W25 turniiril saaks ainuüksi poolfinaali eest juba 18 punkti, võit annaks 50 silma.

Nuudi lõi finaalis 6 ässa ja tegi 5 topeltviga, kuid vastasel olid numbrid kehvemad – vastavalt 3 ja 4. Esimese servi õnnestumisprotsent oli Nuudil märgatavalt parem (66 vs 52), aga ta võitis esimeselt servilt vähem punkte (vastavalt 69 ja 77%). Murdepalle realiseeris Nuudi 8st 5 ja Scholl 4st 3. Neli geimi vähem võitnud Scholl jäi üldpunktidega peale 90:89, kuid ameeriklanna võitis kuus geimi nulliga, aga Nuudi mitte ühtki.