EA kompanii poolt toodetud arvutimängus teenisid kõik sõitjad üldreitingu, mis koosneb neljast parameetrist: kogemus, sõiduoskus, ettevaatlikus ja kiirus (inglise keeles: experience, racecraft, awareness, pace). Lisaks mitmetele statistilistele näitajatele aitas sõitjaid hinnata ka Sky Sportsi taustaga ekspertžürii, koosseisus Anthony Davidson, David Croft, ja Alex Jacques.

Kõige kõrgema üldreitingu teenisid eelmisel hooajal tiitli ees heidelnud Verstappen ja Hamilton, kelle oskusi hinnati 100 palli skaalal 94 punkti vääriliselt.

Neile järgnesid Charles Leclerc (92; Ferrari), Lando Norris (90; McLaren), George Russell (90; Mercedes) ja Fernando Alonso (89; Alpine). Kõige madalamalt hinnati Alfa Romeo pilooti Guanyu Zhou'd ja Williamsi sõitjat Nicolas Latifit, kes mõlemad said üldreitinguks 70.

Kui vaadelda eraldiseisvaid kategooriaid, siis kõige kõrgemad kogemuspunktid teenis Alonso (98), kõige paremaks vormeli taltsutajaks peeti Verstappenit (98), kõige ettevaatlikumateks sõitjaks kuulutati Valtteri Bottas (93; Alfa Romeo) ja Daniel Ricciardo (93; McLaren), ning kõige kõrgemalt hinnati Max Verstappeni (97) kiirust.

Kõiki reitinguid saab vaadata siit.

F1 Youtube'i kanal lasi meeltlahutavas videos ka sõitjatel endil oma meeskonnakaaslaste reitinguid ennustada. Humoorikas klipis lõid kaasa Red Bulli, AlphaTauri, McLareni, Alfa Romeo, Alpine'i ja Haasi piloodid.