Üleeelmisel hooajal mängisid mõlemad mehed veel AC Milanis, kuid erinevalt Ibrahimovicist ei soovinud Calhanoglu klubiga lepingut pikendada ning siirdus mängima linnarivaali Interi ridadesse, kes oli toona värskelt Itaalia meistriks kroonitud.

Kui algselt võis arvata, et Calhanoglul on uues koduklubis Serie A võitmiseks paremad võimalused, siis võta näpust. Hoopis AC Milan oli see, kes 11-aastase vaheaja järel taas meistritiitli noppis. Viimati saadi sellise tembuga hakkama hooajal 2010/2011, mille järel siirdus Ibrahimovic mängima Prantsusmaa suurklubisse PSG.

40-aastane Ibrahimovic ei teinud suurt saladust, kui palju trofee tema jaoks tähendab ning püüdis pilke juba karikatseremoonial, mil hoidis käes hõõguvat sigarit ja lahtikorgitud šampusepudelit. Sellega aga rootslase ülemeelikused veel ei lõppenud. Kõigest loetud tunnid hiljem Milanos tiitlit tähistades, palus Ibrahimovic fännidel klubis reeturi staatuses olevale Calhanoglolule sõnum saata. Poolehoidjad olid sellega rõõmuga nõus ja hakkasid kõvahäälselt türklase suunas vulgaarsusi karjuma.

28-aastase Calhanoglu sõnul oli Ibrahimovici käitumine aga läbi ja lõhki lapsik: „Ta on 40-aastane mees, mitte 18-aastane nooruk. Kui oleksin tema vanune, siis selliste asjadega ei tegeleks. Ta isegi ei panustanud sel aastal Milani tiitlivõitu, sest pääses vaevu väljakule. Ometi teeb ta kõik, et fännide tähelepanu saada,“ vahendab jalgpalliportaal Goal türklase sõnu.

Mitmete vigastuste tõttu jäi Ibrahimovici mänguaeg möödunud hooajal tõesti üürikeseks, kuid lõpuks õnnestus vanameistril siiski 23 mänguga lüüa kaheksa väravat ja anda kolm resultatiivset söötu. Calhanoglu vastavad numbrid olid 34, 7 ja 13.

Sellega aga Interi mängumehe pahameeletorm veel ei lõppenud, süüdistades Ibrahimovici ka kahepalgelisuses: „Alati kui ma Milanosse satun, kutsub ta mind kas sööma või mootorratastega sõitma. Ta rääkis minust isegi oma raamatus, sest muidu polnuks tal seal millestki kirjutada olnud.“

Lisaks endise tiimikaaslase hurjutamisele tõi Calhanoglu intervjuus välja ka selle, et on klubivahetusega väga rahul: „Interi fännide poolehoid on mind palju aidanud. Mängisin Milanis kokku neli aastat ja mitte keegi ei suvatsenud selle aja jooksul tribüünidelt mu nime karjuda.“