Üldarvestuses lõpetas laupäeva liidrina Kalle Rovanperä, kes edestab Elfyn Evansit 40,3 sekundiga. Nelikjuhtimise kindlustasid Toyotale Takamoto Katsuta (+1.15,6) ja Sebastien Ogier (+2.38,3). Vahed on kärisenud aga ülisuureks ehk viimasel katsel vastu puud sõitnud Thierry Neuville lõpetas päeva ikkagi võrdlemisi kõrgel viiendal kohal. Juba pärastlõunal päeva lõpetanud Tänak hoiab endiselt 11. kohta (+40.20,8).

Pühapäev:

Pühapäeva avakatse tühistati, kui Tänaku tiimikaaslane Oliver Solberg sõitis katse alguses liiva sisse nii sügavale kinni, et lõhkus veidi autot, ei saanud enam liikuma ja blokeeris seega teiste jaoks teed. Avakatsel kõvasti aega kaotanud Solberg jäi SS15 starti hiljaks ning langes hommikuste probleemide tõttu kuuendalt kohalt kaheksandaks. SS15-l võttis katsevõidu Rovanperä, SS16-l teenis ralli esimese katsevõidu Tänak.

Üldarvestuses on suures plaanis asjad selged. Rovanperä liigub järjekordse võidu, Toyota aga nelikvõidu suunas. SS17 jäi viimaseks katseks Tänakule, kes pidi kiiruskatse järel roolivõimuga seotud probleemi tõttu Keenia MM-etapi katkestama. Eile samuti tehniliste probleemide tõttu katkestanud Hyundai sõitja jätkas täna Superrally süsteemis, ta hoidis katkestamise eel 11. kohta. SS18-l jätkusid tehnilised probleemid Solbergi jaoks, kes on kokkuvõttes langenud kümnendaks.

Punktikatse võitis Thierry Neuville. Rovanperä kindlustas punktikatsega üldvõidu ja Toyota omale nelikvõidu.

Lõppjärjestus:

Üldseis