Haddad Maia alustas kohtumist kiire murdega ning sellest ka avaseti võitmiseks piisas. Teises setis oli aga omakorda Kanepi see, kes kiirelt 3:0 juhtima pääses ja ainsa murdega setivõidu kindlustas.

Otsustavas setis nähti esimest murret kuuendas geimis, kui eestlannal ei õnnestunud kaht geimpalli realiseerida ning brasiillanna asus 4:2 juhtima. Seisul 3:5 suutis Kanepi küll esimesed kaks matšpalli päästa, kuid neljast murdevõimalusest ei õnnestunud tal ainsatki punktiks lüüa. Lõpuks vormistas Haddad Maia oma edasipääsu kolmandal matšpallil.

Kanepil tekkis kohtumise jooksul koguni 12 murdevõimalust, millest ta realiseeris ühe ainsa. Haddad Maia kasutas viiest murdepallist ära kaks.

Kanepi servis üheksa ässa ja tegi viis topeltviga, brasiillanna vastavad näitajad olid seitse ja neli.

Blogi avamine võib võtta aega, vajadusel uuendage lehte.

37-aastane Kanepi võitis avaringis Hispaania tennisisti Nuria Parrizas-Diazt (WTA 52.) 6 : 7 (4), 6 : 4, 6 : 4. 26-aastane Brasiilia tennisist Haddad Maia pääses otse teise ringi.

Tennisistid kohtusid omavahel ka tänavusel French Openil, toona jäi Kanepi peale 6 : 4, 6 : 4.

Viimasel ajal on aga brasiillanna näidanud suurepärast tennist. Ta võitis alles eile teise muruturniiri järjest, jäädes löömatuks Birminghami WTA 250 turniiril.

Selle paari võitja kohtub ilmselt kolmandas ringis kõrgeima asetusega Paula Badosaga (WTA 4.).

Wimbledoni turniir algab 27. juunil.