Eesti koondise koosseis oli sarnane eilsega, kui lisaajal jäädi Soomele alla 72:76. Eeldatavatest põhitegijat mängis vaid Kristian Kullamäe ja kui Matthias Tass suudab teise keskmängija kohalt Rauno Nurgeri (või Henri Veesaare) välja puksida, siis ilmselt ka tema.

Eesti kaotas esimese veerandaja 16:17, aga esimese poolaja lõpuks oldi ees 32:28. Kolmanda veerandi lõpuks kasvas Eesti edu 56:50 peale. Neljandal perioodil oli aga Soome kindlam ja viimastel minutitel jõudsid külalised mitmel korral ette. Eestile päästis viigi Matthias Tassi kahepunktivise 29 sekundit enne normaalaja lõppu. Et tegemist oli kontrollmänguga, mis midagi ei otsusta, siis täna lisaaega ei mängitud.

Eesti kasuks viskas 18-aastane ja 209 cm pikkune Henri Veesaar 18 punkti, võttis 7 lauapalli ja tegi 4 vaheltlõiget. Matthias Tassi arvele jäi 15 punkti ja 4 söötu ning Artur Konontšuk viskas 10 punkti ja andis 5 söötu. Kristian Kullamäe tõi 22 minutiga 6 punkti.

Ka Soomel mängis sisuliselt B-koondis. Täna oli nende resultatiivseim vahva nimega korvialune jõud Federiko Federiko, kes viskas 17 punkti.

Eesti valmistub ülejärgmisel nädalal peetavateks MM-valikmängudeks. 30. juunil mängitakse Tallinnas Saksamaaga ja 3. juulil Tel Avivis Iisraeliga.