Warriors jäi esimeste minutitega küll 2:14 kaotusseisu, aga pärast seda kontrolliti mängu käiku täielikult. Edule pani aluse esimese veerandi lõpus ja teise alguses tehtud 21:0 spurt.

Kuuendas mängus oli Warriorsi resultatiivseim 34 punkti visanud Stephen Curry, võistkonna liidri arvele jäi ka 7 lauapalli ja 7 söötu. Andrew Wiggins viskas 18 punkti, võttis 6 lauapalli, andis 5 söötu, tegi 4 vaheltlõiget ja blokeeris 3 viset.

Kuuenda mängu tipphetked:

Sarnaselt Curryle võitsid karjääri neljanda tiitli (2015, 2017, 2018, 2022) ka Warriorsi originaalsesse suurde kolmikusse kuuluvad Draymond Green ja Klay Thompson, kes viskasid ööl vastu reedet mõlemad 12 punkti. Neljandat korda tuli Warriorsi ridades NBA meistriks ka Andre Iguodala, kes nüüdseks taandunud rollimängijaks.

Lisaks varem nimetatutele andsid võitjate edusse finaalis suure panuse Kevon Looney, Jordan Poole, Gary Payton II ja Otto Porter jr.

Finaali kõige väärtuslikumaks mängijaks valiti karjääri jooksul esimest korda Curry. 34-aastase mängujuhi arvele jäi kuue mängu jooksul keskmiselt 31,2 punkti, 6 lauapalli ja 5 korvisöötu.

Boston Celticsit vedas kuuendas mängus (ja kogu finaalis) Jaylen Brown, kes viskas 34 punkti. Celticsi veduriks peetud Jayson Tatum ajas aga taas lati kolinal maha, tema arvele jäi täna 13 punkti ja 5 pallikaotust (väljakult visked 18-st 6). Finaalseerias oli Tatumi tabavusprotsent 36,7.