Tammemaa potentsiaalsest minekust Radomisse spekuleeriti sotsiaalmeedias juba kevadel. Ametliku kinnituse sai uudis aga 15. juunil. Radom sai möödunud hooajal Poola kõrgliigas 13. ehk eelviimase koha. Tammemaa ja Resovia lõpetasid kevadise hooaja Poolas viiendal positsioonil.

Neljakordsele Eesti meistrile on Radom karjääris viiendaks välisklubiks. Varasemalt on Tammemaa esindanud Prantsusmaa klubisid Toulouse'i Spacersit ja Toursi ning Belgia klubi Maaseikit.

Kolmapäev tõi Eesti võrkpallimaastikule uudiseid ka Soomest, kui selgus, et nurgaründaja Andrus Raadik jätkab karjääri Savo Volleys. Sel kevadel võitis Eesti koondislane koduklubiga Soomes hõbemedali.

„Minu perekond elab Kuopios ja kui klubi aitab asjadega nii hästi ja usaldusväärselt, ei olnud raske otsust teha,“ sõnas Raadik klubi pressiteate vahendusel. 35-aastane Raadik oli eelmisel hooajal võistkonna üks liidreid, tuues 23 põhihooaja mänguga kokku 334 punkti. Soomes jäi Raadik kevadel napilt meistritiitlita, kui finaalseerias kaotati VaLePale seeria 3:4.