Kyrgios kaotas kreeklasele avaseti 5:7, aga võitis kaks järgmist 6:2, 6:4. Kohtumine kestis kokku kaks tundi ja neli minutit.

Avaseti kaotamise järel peksis Kyrgios vihahoos reketit, mille eest sai ta ka kohtunikult hoiatada. Eurosport toob välja, et juba avaseti keskel oli Kyrgios pahane, kui ta kurtis pukikohtunikule nn kotkasilma tehnoloogia pärast.

Pärast tulist avasetti suutis australlane mängu pöörde tuua ning kahe järgmise setiga Tsitsipasele kokku kuus geimi loovutada. Seejuures läks Kyrgios ka teises setis kohtunikuga vaidlema, kui sai karistada, sest valmistus ühel hetkel liiga pikalt Tsitsipase serviks.

„Kohtunikud, ma ei usu, et nad mõistavad asju,“ vahendas Yahoo Sports Kyrgiose mängujärgset sõnavõttu. „Kõik tahtsid näha minu ja Stefanose matši, aga kohtunikud tahavad iseennast tähtsaks teha. Kõik sujus ilusti, rahvas nautis mängu, see (kohtuniku tegutsemine) oli täiesti ebavajalik.“

Võidu järel otsustas Kyrgios publiku aplausi saatel katkise reketi ühele pealtvaatajale kinkida.

Veerandfinaalis kohtub Kyrgios hispaanlase Pablo Carreno-Bustaga (ATP 19.), kes sai 6:4, 0:6, 6:3 jagu ameeriklasest Sebastian Kordast (ATP 41.).