Üritusel allkirjastati tänavused koostöölepingud ning anti ülevaade eesootavast Rally Estoniast, mis toimub 14.-17. juulini.

Pressikonverentsis osales ka Hyundai ralliäss Ott Tänak. Tema rääkis intervjuus, et hooaeg on alanud meeskonnale raskelt.

„Kõik on tulnud omajagu keeruliselt ja raskelt. Oleme ajagraafikuga palju maas olnud ja kindlasti pole enam lihtne. Arendusperiood on kuidagi vahele jäänud. Peame rallide jooksul suutma masinat edasi arendada, mis paneb parajat survet mehaanikutele, inseneridele ja sõitjatele. Aga positiivne on see, et oleme suutelised võistlustega arenema,“ ütles Sardiinia etapil võidutsenud eestlane.

Üritus algas kell 12.00 koostöölepingute allkirjastamisega Tallinnas, T1 keskuse 2. korrusel asuvas Vision Venue stuudios. Võistluste pressikonverents peeti kell 12.20-13.00. Delfi TV vahendas seda eksklusiivselt otseülekandes.

„Meil on suur rõõm üle kahe aasta taas korraldada rallit tavatingimustes, mis kindlasti pakub nii sõitjatele kui ka pealtvaatajatele palju rõõmu ja elevust. Me oleme andnud endast parima ja loonud sõitjatele tehniliselt põnevad kiiruskatsed ning rallirahvale ligi 80 atraktiivset pealtvaatamisala. Suurejooneline stardi- ja finišipoodium on tagasi Tartu kesklinnas Raekoja platsil ning Power Stage finiš kerkib maaliliste Leigo järvede vahele. Aga uudiseid on veel palju,“ seisab Rally Estonia pressiteates.