Nevada osariigi kohtunik Jennifer Dorsey põhjendas otsust sellega, et Ronaldo vastu süüdistuse esitanud Kathryn Mayorga ja tema advokaat tuginesid konfidentsiaalsele informatsioonile, mida poleks tohtinud avaldada.

Dorsey hinnangul kahjustasid Mayorga ja tema advokaat oma süüdistusega Ronaldot ja tegutsesid valesti. Seega kaotas Mayorga õiguse kohtule kaebust esitada.

Mayorga nõudis Ronaldolt väidetavalt enam kui 65 miljonit eurot.

Mis Ronaldo ja Mayorga vahel juhtus?

Ronaldo sattus vägistamisskandaali 2018. aasta sügisel, mil Saksamaa väljaanne Der Spiegel kirjutas, et portugallane vägistas 2009. aastal ameeriklannat Kathryn Mayorgat. Mayorga otsustas avalikkuse ette tulla ning väitis Saksamaa väljaande vahendusel, et Ronaldo sundis teda 2009. aastal pärast pidu ühes Las Vegase hotellis seksuaalvahekorda.

Mayorga ütluste kohaselt olevat intsident aset leidnud hotellitoa duširuumis, kus Mayorga riideid vahetas ja kuhu Ronaldo olevat paljalt sisse astunud. Mayorga lükanud meest eemale ning keeldunud seksist, kuid nõustunud suudlusega.

„Ma lükkasin ta eemale ja ütlesin korduvalt „ei“. Ma pöörasin tast eemale ja tõmbusin kerra. Siis hüppas ta mulle peale. Ma ütlesin „ei, ei, ei, ei“,“ rääkis Mayorga Der Spiegelile.

Mayorga andis vahejuhtumist 2009. aastal kohalikule politseile teada, kuid ei maininud Ronaldo nime. Küll aga võttis ameeriklanna toona ühendust portugallasega ning Ronaldo advokaadid jõudsid Mayorgaga kohtuvälisele kokkuleppele. Jalgpallur maksis naisele 375 000 dollarit, et ta väidetavast vahejuhtumist iial ei räägiks.

2018. aastal otsustas Mayorga, et tahab juhtunuga avalikuks tulla ning lisaks Der Spiegile võttis ta ühendust USA politseiga, kellele ta esitas asitõendeid, mis väidetavalt tõestasid Ronaldo süüd.

Ronaldo on terve skandaali vältel kõiki süüdistusi eitanud.

Jaga
Kommentaarid