Prochazka vormistas võidu viimases raundis 30 sekundit enne lõpugongi, tšehh teenis võidu alistusvõttega. Kohtunike punktitabelite järgi oli enne seda juhtimas Teixeira ehk Prochazka tuli sisuliselt viimasel hetkel kaotusseisust välja. Prochazka võit tituleeriti koheselt UFC ajaloo üheks suuremaks pääsemiseks.

29-aastane Prochazka on profina võitnud 33-st matšist 29. 29-st võidust 25 on ta teeninud nokaudiga ning kolm triumfi on nüüdsest tulnud alistusvõttega. UFC-s on ta pidanud kolm matši ning on need kõik ka võitnud.

Õhtu teises tiitlimatšis võidutses Kõrgõzstani esindaja Valentina Ševtšenko, kes seljatas naiste kärbeskaalu tiitlimatšis Taila Santose. Juba seitsmendat korda meistrivööd kaitsnud Ševtšenko jäi peale kohtunike häältega 48:47, 47:48, 49:46.

Õhtu kõige brutaalsema nokaudi pakkus aga hiinlanna Zhang Weili, kes lõi naiste kõrskaalu matšis teises raundis põrandale Joanna Jedrzejczyki. Weilile tõi võidu pöördelt tehtud löök, kus ta tabas vastast käsivarrega. Kaotuse järel teatas 34-aastane poolatar, et tema karjäär on sellega läbi.

„Olen olnud ringis 20 aastat. Saan peagi 35-aastaseks. Tahan saada emaks, tahan teha karjääri ärimaailmas. Tõmban oma karjäärile joone alla,“ teatas Jedrzejczyk.