A-divisjoni kolmanda alagrupi kohtumises pidid inglased koduväljakul, sarnaselt EM-finaalile, Itaalia vastu võidust suu puhtaks pühkima, sest Molineux Staadionil toimunud lahingus jäid väravad löömata.

Wembley staadionil toimunud finaalis aset leidnud publikurahutuste tõttu lubati tänast kohtumist vaatama kõigest 3000 inimest, kellest enamiku moodustasid lapsed.

Avapoolajal tekkis mõlemal meeskonnal küll hulgaliselt võimalusi, kuid kellelgi palli väravasse ei õnnestunud suunata. Poolajapausilt tulles muutus mäng aga tuntavalt kinnisemaks ning lõpuks jäidki väravad löömata.

Teises sama alagrupi kohtumises mängis Ungari koduväljakul Saksamaaga 1:1 viiki, kusjuures mõlemad väravad löödi esimese kümne minuti jooksul. Esmalt viis Zsolt Nagy võõrustajad juba 6. minutil juhtima, kuid kõigest kolm minutit hiljem sai Jonas Hofmann kirja viigivärava.

Kolme vooru järel on kolmanda alagrupi liidriohjad hõivanud Itaalia, kes on saanud kahe viigi kõrvale ühe võidu. Neile järgnevad Ungari (4 punkti), Saksamaa (3) ja Inglismaa (2).

A-divisjoni neljanda grupi kohtumistes tegid Wales ja Belgia 1:1 viigi (87. Brennan Johnson - 51. Youri Tielemans) ning ka Holland ja Poola ei suutnud väravaterohkes kohtumises enamat 2:2 viigist (51. Davy Klaassen, 54. Denzel Dumfries - 18. Matty Cash, 49. Piotr Zelinski) .

Alagruppi juhib seitse punkti teeninud Holland, Belgial ja Poolal on võrdselt neli punkti ning Wales on saanud kirja kõigest ühe viigipunkti.

Rahvuste liiga C-divisjonis polnud aga hõlpu Leedu palluritel, kes said Fääri saartelt võõrsil 1:2 kaotuse.

Ainsa Balti koondisena kolmandas divisjonis mängiv Leedu alustas mängu hästi ning juba 6. minutil mindi kohtumist Fedor Cernych'i väravast juhtima, kuid sellega nende tähelend ka lõppes. 20. minutil realiseeris vastaste kapten Viljormur Davidsen penalti ning poolaja lõpuminutitel viis Jakup Andreasen fäärid juba kohtumist juhtima. Sellel seisul ka kohtumine lõppes.

Esimese kolme mänguvooru järel hoiab Leedu seega alagrupis, 0 punkti ja väravatevahega 1:10, kindlalt viimast positsiooni. Täiseduga jätkavale Türgile järgnevad Luksemburg (6) ja Fääri saared (3).