„Ma tegelikult ei tea, millistes sektorites olin kiire ja kus mitte. Aga see oli lihtsalt puhas ring, kui aus olla. Ma ei arva, et see oli parim, kuid see oli piisavalt hea. Ma arvan, et auto oli ka väga hea,“ kommenteeris Vips pärast kvalifikatsiooni võitu.

Vips (Hitech Grand Prix) kihutas välja aja 1.53,762 ning edestas oma endist tiimikaaslast Liam Lawsonit (Carlin) 0,163 ja Dennis Haugerit (Prema) 0,211 sekundiga.

„Tegime sessiooni ajal - mõlema punase lipu vahel ja enne teisele sõidule minekut - mõned muudatused. Lõpuks oli auto tõesti väga hea. Isegi kui ma ei olnud ringiga väga rahul, jõudsime siiski esikohale, nii et minu arvates tegi Hitech täna suurepärast tööd,“ kiitis eestlane oma tiimi.

Võistlussõiduks Vips suuri plaane ei tee. „Sa ei saa [plaane teha]. Ausalt öeldes ei saagi ühegi võidusõidu jaoks päris plaani teha. See on omamoodi äraarvamismäng, ka F2-s toimuva strateegiaga. Eriti sprindivõistlusel ei saa sul plaani olla. Tavaliselt on see üsna segane võistlus. Ma arvan, et eelmine aasta oli üsna puhas, aga eriti siin Bakuus ei saa ette planeerida.“

Sprindisõit on kavas laupäeval meie aja järgi kell 12.30, põhisõit toimub pühapäeval kell 10.05.