Eestlaste võistlusauto valmistab ette ja hooldab ralli ajal Poola meeskond C-Rally Team.

Torni ja Pannase ERC hooaeg sai alguse Portugalis sõidetud Fafe rallil, kus tehniliste probleemide tõttu tuli küll avapäev pooleli jätta, kuid võistluse lõpetanud Powe Stage katse võitsid just eestlased ja teenisid senise hooaja ainsad 5 punkti.

Hooaja teisel etapil Assooridel olid möödunud aastased ERC Junior klassi meistrid heitlemas esikoha nimel, kuid 12. kiiruskatse tehnilised probleemid sundisid saarlased katkestama.

Eesootava nädalavahetuse teed on Torn/ Pannasele tuttavad hooajast 2019, kus nad ERC3 Junior klassivõidu võtsid ja möödunud aastast, kuid uue Ford Fiesta Rally3 auto ERC debüüdil ERC Junior klassi teisel kohal lõpetasid.

Eestlased said enne tänavust rallit teha Ford Fiesta Rally2 autoga Poolas 50 kilomeetrise testi ja läbisid neljapäeva hommikul kahel korral ka Shakedown katse, kus sõitsid välja kümnenda aja.

Sellele järgnenud kvalifikatsioonikatsel näitasid eestlased viiendat resultaati. Kvalifikatsiooni võitjatest, kelleks olid Nil Solans/ Marc Marti jäid eestlased maha 2,6 sekundiga.

Stardikohtade valimisele läheb Ken Torn viiendana. Ken Torni ja Kauri Pannase uue disaini saanud Ford Fiesta Rally2 kannab Poolas võistlusnumbrit 15.

Ken Torn:

„Olen väga tänulik toetajatele, kes tegid võimalikuks selle, et saame hooaega jätkata. Tore oli üle pika aja jälle rooli taga olla. Nädalavahetuseks lubatakse ilusat ilma, seega loodan , et saame nädalavahetust nautida ja oma asja teha,.“

Kauri Pannas:

„Kenasti kohal. Ootusärevus on olemas, see tähendab ainult head. Test on tehtud ja väikese rallitunde saime juba kätte. Teeme enda asja nii hästi, kui saame ja siis näeme, et kus me pühapäeva õhtuks oleme.“

Euroopa meistrivõistluste Poola etapi avakatse sõidetakse reede õhtul Eesti aja järgi algusega 20. Nädalavahetuse jooksul ootab võistlejaid ees 14 kiiruskatset ja 188,10 katsekilomeetrit.