Prantslaste Europe 1 andmetel on Pariisi Saint-Germain juba jõudnud põhimõttelise kokkuleppeni, et Zidane asendab treenerikohal Mauricio Pochettinot.

Pochettino leping lõppeb järgmisel aastal, kuid klubijuhtid ei soovi temaga jätkata, sest argentiinlane ei suutnud PSG-ga meistrite liigas edu saavutada. Prantsuse meister langes välja kaheksandikfinaalis, kus komistati hilisema võitja Madridi Reali otsa.

Kuna Zidane viis kolmel hooajal järjest Reali meistrite liiga võitjaks (2016-2018), ongi 49-aastane prantslane PSG juhtide jaoks esmane sihtmärk.

PSG on juba vahetanud spordidirektorit, kui Leonardo asemele palgati Luis Campos. 57-aastane portugallane aitas 2017. aastal Monaco Prantsusmaa meistriks.

„Mul on hea meel liituda Pariisi Saint-Germainiga, mis on minu arvates maailma jalgpalli kõige ambitsioonikam ja põnevam klubi,“ ütles Campos PSG avalduses. „Usun tugevalt klubi visiooni ja jagan seda ning ma ei jõua ära oodata, millal saan selle erakordse klubi suure potentsiaali veelgi enam valla lasta.“

Zidane juhendas viimati Reali, kus tegi oma teise ametiajaga lõpparve 2021. aasta kevadel.