Nuneze allkirja on eelkõige jahtimas Inglismaa suurklubid Manchester United ja Liverpool. Kui alguses räägiti pikalt, et Nunez liitub ilmselt Unitediga, siis nüüd on võidujooksu juhtimas Liverpool. Väidetavalt soovib ka mängija ise liituda just Liverpooliga.

Nunez ei ole aga odav ning kuuldavasti tahab Benfica ründaja eest saada 100 miljonit eurot. Portugali meedia teatel tuleks Nuneze eest maksta esmalt 80 miljonit eurot ja sinna lisanduvad tulemusboonused, mida võiks maksimaalselt koguneda 20 miljonit eurot.

Jalgpallimaailma telgitagustega hästi kursis olev ajakirjanik Fabrizio Romano kirjutas juba eile, et Liverpool valmistab tegema pakkumist suurusjärgus 80 miljonit eurot.

Portugali ajalehtede O Jogo ja A Bola tänaste teadete kohaselt on Liverpool esimese ametliku pakkumise juba teinud. Liverpool pakkus põhiosana 70 miljonit eurot ja tulemusboonustena 30 miljonit eurot. Selle pakkumise oli Benfica aga tagasi lükanud.

Portugali ajalehe Record teatel soovibki Benfica põhiosas suurema summa kätte saada. Kõik kolm Portugali väljaannet teatavad, et ilmselt jõutakse sel nädalavahetusel kokkuleppele ja Nunez sõlmib Liverpooliga viie aasta pikkuse lepingu.

Liverpool tahab ründeliini täiendust, kuna võistkonnast on lahkumas Sadio Mane. 30-aastase Mane allkirja on jahtimas Müncheni Bayern. Kui Liverpool tahaks ründaja eest saada vähemalt 40 miljonit eurot, siis Bayerni senised pakkumised on jäänud tunduvalt väiksemaks. Üldise arvamuse kohaselt lahkub Mane tänavu suvel Liverpoolist ja kuna tema leping kehtib veel ainult ühe aasta, siis loodab Bayern ründaja pigem odavamalt kätte saada.