Kohtumine algas paremini Malta jaoks, kui 15. minutil teeniti penalti. Teddy Teuma löök vasaku nurga suunas oli pigem pehme ja Eesti koondise puurilukk Karl Jakob Hein tegi hea tõrje ning püüdis seejärel koheselt ka lahtise palli.

Edasi läksid asjad juba Eestile soodsamalt ning 21. minutil viis Konstantin Vassiljev kauglöögist eestlased juhtima. Vassiljevi parema jalaga sooritatud kauglöök lendas väravasse posti kaudu.

Malta jõudis viigini 56. minutil. Jurgen Degabriele saatis otse nurgalöögist palli ohtlikult Eesti värava suunas. Hein sai ebaõnnestunult käe vahele ning pall maandus väravas. UEFA kodulehel ongi värav märgitud Heina omaväravaks.

Eesti hakkas võiduväravat püüdma viimastel minutitel ning kõige ohtlikumad olid vahetusest sekkunud ründajad Sergei Zenjov ja Henri Anier. Neljandal lisaminutil tegi Zenjov suurepärase eeltöö ning Anier lükkas palli tühja võrku.

Tabeliseis: 1. Eesti 6 punkti/2 mängu, 2. Malta 3 punkti/2 mängu, 3. San Marino 0 punkti/2 mängu.

Eesti jalgpallikoondis peab Rahvuste liigas järgmise kohtumise 23. septembril, kui Maltaga kohtutakse koduväljakul. Viimane matš on kavas 26. septembril võõrsil San Marino vastu.

C-divisjoni tõuseb ainult alagrupi võitja.