Lapse raske haigestumine on kogu perekonna jaoks keeruline

Lapse haigestumine on kogu perekonnale väga raske kogemus, sellises olukorras on igasugune abi väga vajalik. Lapsevanemad ei tohiks jääda oma murega üksi, nad peaksid saama võimalikult palju toetust ja mõistmist ning vastuseid oma küsimustele.

EVLVL koondab vähihaigete laste vanemaid, kes tunnevad vajadust kuuluda kogukonda, saada tuge ja olla toeks ka teistele vähihaigete laste vanematele. Nad on veendunud, et iga onkoloogilise diagnoosiga laps Eestis peab saama vajaliku ravi ja seda toetavad tugiteenused peavad olema kättesaadavad riiklikult või eraannetuste toel, mille võimaldamiseks püüab Liit leida vahendeid.

Liidu missioon on pakkuda parimal võimalikul moel ja olemasolevate võimaluste piires vajalikku tuge kõigile vähihaigetele lastele ja nende peredele Eestis. Liit on ühiskondlikult tugev organisatsioon vähihaige lapsega pere õiguste eest seismisel.


Oodatud on kõik golfisõbrad, kes soovivad anda panuse heategevusse

Võistlusele oodatakse võistlema kõikide golfiklubide liikmeid, kes tunnevad soovi anda panus heategevusse. Nagu ka eelmisel aastal, on ka tänavu Pardigolfi patrooniks Eda-Ines Etti, kes kutsub üles inimesi osalema – iga osaleja on tähtis ning mida rohkem inimesi osaleb, seda rohkem saab teha head! Kui mullu osales Eda-Ines Pardigolfil vaid patroonina, siis sel aastal on tal plaanis ka võistelda.

Eda-Ines kinnitab, et Pardigolf on eriline sündmus ning erineb paljuski tavalistest golfivõistlustest. „Seal on soe õhkkond ja head tegemise soov, mis ühendab,“ kirjeldab ta ja lisab, et Pardigolf aitab äratada tähelepanu, et on peresid, kus on käsil väga rasked võitlused. Organisatsioonid vajavad tema sõnul enim just rahalist ressurssi, seetõttu on ka Pardigolf väga vajalik viis selle kogumiseks.
Põhjuseid, miks Eda-Ines otsustas toetada Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liitu, on mitmeid. Peamiseks põhjuseks see, et iga inimese abi nendele peredele on ülioluline ja oma tegevusega loodab ta toetajaid abivajajatele juurde tuua. Lisaks tunneb ta isiklikult ka inimesi, kes liidu tegevusi veavad. Ta kiidab, et Luive Merilai on tõeliselt tegus, tugev ja suure südamega naine, keda ta tunneb juba aastaid.
Eda-Ines julgustab, et kui sul on tunne, et tahad aidata ja võimalus seda teha, tasub see igal juhul ette võtta. „Kui annad väiksegi panuse kellegi teise paremaks eluks, annab see väga hea tunde!“ ütleb ta.


Rohkem infot siit: https://golfaitab.ee/