Münchenis toimunud kohtumine algas võõrustajate taktikepi all, kuid poolajapausile mindi siiski väravateta viigiseisul. Kohe teise poolaja alguses avasid aga sakslased skoori, kui Joshua Kimmich leidis täpse sööduga Jonas Hofmanni, kes mõnelt meetrilt palli väravasse kõmmutas. Pärast seda tekkisid Thomas Mülleril ja Timo Werneril ka head võimalused, et Saksamaa juba kahe väravaga juhtima viia, aga Jordan Pickfordi head tõrjed hoidsid inglasi mängus.

77. minutil avanes Harry Kane'il hea võimalus kohtumise skoor viigistada, kuid sedapuhku oli Manuel Neuer see, kes oma tõrjega sakslased vee peal hoidis. Kümmekond minutit hiljem põhjustas Nico Schlotterbeck karistusalas Kane'i kukkumise ning kuigi peakohtunik lasi mängul jätkuda, siis VAR-i abiga määrati Inglismaa kasuks lõpuks ikkagi penalti. Ründajal karistuslöögi realiseerimisel probleeme ei tekkinud ning 1:1 seisul ka kohtumine lõppes. Kane'i jaoks oli tegu koondisekarjääri 50. väravaga, millest enamat on suutnud vaid Wayne Rooney (53 väravat).

Teises sama alagrupi kohtumises alistas Itaalia koduväljakul 2:1 Ungari. Võõrustajad läksid kohtumist esimesel poolajal Nicolo Barella ja Lorenzo Pellegrini tabamustest 2:0 juhtima ning ungarlaste ainsa värava eest hoolitses 61. minutil Itaalia keskkaitsja Gianluca Mancini, kes palli õnnetult enda väravasse suunas.

Tabeliseis:

B-divisjoni kolmandas alagrupis alistas Soome kodus 2:0 Montenegro ning Bosnia ja Hertsegoviina oli 1:0 parem Rumeeniast.

C-divisjoni esimese alagrupi kohtumistes pidi kohtumise kahemehelises vähemuses lõpetanud Fääri Saared tunnistama Luksemburgi 1:0 paremust ning Leedu sai koduväljakul Türgilt hävitava 0:6 (!) kaotuse.