"Väga raske on ülehinnata, kui oluline see võit Tänaku ja Hyundai jaoks on. Ajast, mil kunagi võitmatu Tänak oli viimati poodiumi kõrgeimal astmel seisnud, oli möödunud 15 kuud. Pole kahtlust, et pikk ootamine, et uuesti šampanjat maitsta, hakkas 2019. aasta maailmameistrit häirima. Aga jumal, see oli stiilne, klassiga ja intelligentne võit," kirjutas Tänakule maksimumpunktid ehk 10 silma andnud Clark.

Ralliajakirjanik lisas: "Mäletate intervjuud, mille Tänak andis vaid paar nädalat tagasi Portugalis? Küsimusele, mis vajab Hyundais muutmist, andis Tänak ühesõnalise vastuse "kõik". Portugali ja Itaalia ralli vahel muutus Tänaku Hyundai juures tegelikult väga vähe. See näitab tema võidu ülimalt kõrget kvaliteeti."

Clark usub, et eestlase ülekaalukas võit andis Hyundai meeskonnale lootuse tagasi. "Hyundai vajas seda võitu võib-olla isegi rohkem kui Tänak. Ärge laske end eksitada, i20 on veel kaugel nii Ford Pumast kui ka Toyota GR Yarisest, kuid Tänak on andnud meeskonnale uut lootust," lisas Clark.

Teistest Hyundai sõitjatest teenis Dani Sordo 8 ja Thierry Neuville vaid 2 punkti. M-Spordis said teise koha saavutanud Craig Breen ja neljandana lõpetanud Pierre-Louis Loubet võrdselt 8 punkti, Gus Greensmith piirdus 4 ja Adrien Fourmaux 2 punktiga.

Toyota sõitjatest teenis MM-sarja üldliider Kalle Rovanperä 7, Takamoto Katsuta 6, Esapekka Lappi 3 ja Elfyn Evans vaid 1 punkti.