Chiellini sõnul oleks ta algselt soovinud jätkata mängimist oma kauaaegses koduklubis Torino Juventuses kuni järgmise hooaja lõpuni, aga kuna Itaalia rahvusmeeskonnal ei õnnestunud Kataris toimuvale MM-ile kvalifitseeruda, siis ei näinud 37-aastane keskkaitsja Juventuses jätkamisel mõttet.

"Jah, oleksin Juventuses jätkanud, sest tahtsin väga oma kurba MM-ide saatust muuta. Nägin selleks kõvasti vaeva, aga paraku nii ei läinud," rääkis Itaalia koondisega 2010. ja 2014. aasta MM-il juba alagrupifaasis konkurentsist langenud Chiellini.

Nüüd andiski tunnustatud jalgpalliajakirjanik Fabrizio Romano teada, et Chiellini siirdub mängima lombi taha, MLS-i. Romano sõnul on jalgpalluril Los Angelese klubiga leping juba sama hästi kui allkirjastatud ning lähipäevadel tehakse ka ametlik teadaanne.

2005. aastal Juventusega liitunud Chellini esindas Torino klubi kokku 561 kohtumises. Lisaks üheksale Serie A tiitlile krooniti Chiellini ka kuuekordseks Itaalia karikavõitjaks. Koondise eest jäi keskkaitsja säravaimaks saavutuseks möödunud aastal võidetud Euroopa meistrivõistluste kuldmedal.