Naiste koondise ühe peatreeneri Anastassia Morkovkina sõnul on juunikuised vastased Eesti koondisele paras proovikivi. „Juunikuu mängudes soovime näha arengut, mis võrreldes viimaste mängudega toimunud on: paremat füüsilist vormi ja võistkondlikult sujuvamat koostööd. Mõlemad mängud tulevad ootuspäraselt kiire tempoga, kus vastasteks on tipptasemel mängijad. Samas teame, et meie naiskonnas on sügavust ja oskusi, mida neile vastu panna,“ rääkis Morkovkina.

Morkovkina sõnul on eesmärk juunikuus punktitabelisse lisa teenida. „Mängus Islandi U23 vastu on eesmärk kohaneda tavapärasest kiirema mängutempoga ning lihvida kaitsetööd. Kasahstani vastu mängides tahame punkte teenida,“ ütles Morkovkina

Eesti naiste koondis kuulub samasse MM-valisarja alagruppi Prantsusmaa, Walesi, Sloveenia, Kreeka ja Kasahstaniga. Senistest mängudest pole Eestil ja Kasahstanil võitu ega viiki veel õnnestunud teenida.

Mõlemad juunikuu kohtumised peetakse algusega kell 19.00 Pärnu Rannastaadionil. Mängupääsmed on alates tulevast nädalast müügil Piletilevis. Mängude otsepilti vahendab Soccernet TV.