Prantsusmaa jäi kodusel Stade de France`il alla Taanile 1 : 2. Karim Benzema viis küll teise poolaja alguses prantslased juhtima, kuid vahetusest sekkunud Andreas Cornelius vastas kahe väravaga. Trabzonspori ründaja võiduvärav sündis 88. minutil.

Prantslaste jaoks oli õhtu eriti õnnetu, sest nad kaotasid vigastuse tõttu Pariisi St-Germaini ründaja Kylian Mbappe ja Manchester Unitedi kaitsja Raphael Varane, kes mõlemad tuli välja vahetada.

Stade de France`il jälgis mängu peaaegu täismaja ehk 75 833 inimest, kellest 1400 olid taanlased.

Belgia pidi samuti kodus kaotusega leppima, kui Holland teenis Brüsselis ülekaaluka 4 : 1 võidu. 66. minutiks juba nelja väravaga ette pääsenud hollandlaste poolel sai kaks tabamust kirja Memphis Depay, ühe lisasid Steven Bergwijn ja Denzel Dumfries.

Belglaste auvärava lõi lisaminutitel Michy Batshuayi. Romelu Lukaku sai mängida vaid 27 minutit ja pidi siis vigastuse tõttu lahkuma.

Liverpooli täht Virgil van Dijk teatas, et edu tõi korralik kodutöö. "Analüüsisime vastase mängu hästi ja järgisime oma mänguplaani, mis õnnestus väga hästi ellu viia. See oli suurepärane õhtu," rõõmustas keskkaitsja.

Horvaatia kaotas kodus Austriale 0:3. Aste madalamal ehk B-divisjonis alistas Kasahstan Aserbaidžaani 2 : 0 ja Slovakkia Valgevene 1 : 0. D-divisjonis võitis Läti koduväljakul Andorrat 3 : 0 ja Moldova võõrsil Liechtensteini 2 : 0.