Berlusconist sai AC Monza omanik 2018 aastal, kõigest aasta pärast AC Milani klubi maha müümist. 85-aastase jalgpallifänni ajastu Milano klubis kujunes väga edukaks. Üle 30 aasta kestnud Berlusconi valitsemisaja jooksul võideti koguni 29 karikat, sealhulgas viis Meistrite liiga tiitlit ja kaheksa Itaalia meistritiitlit ning itaallane loodab sarnast edulugu korrata ka Monzas.

"Me tahame teha Monzast superklubi ning loodetavasti on Serie A meie jaoks alles algus. Kõrgliigasse tõusmist on kindlasti tore tähistada, aga iga uus päev toob endaga kaasa uusi väljakutseid," rääkis Berlusconi lootusrikkalt oma uuest spordiprojektist.

Berlusconi pole varasemalt teinud mingit saladust, et on Balotelli talendi suur austaja ning loodab aastase vaheaja järel näha ründajat taas Monza rivistuses väljakule jooksmas: "Balotelli? Jah, palusin teda, et ta tagasi tuleks."

Huvi Serie A-sse naasmise vastu kinnitas ka ründaja ise: "Mulle meeldiks väga Itaaliasse tagasi tulla. Mis puudutab Monzat, siis suhtlesin nendega alles eelmisel õhtul. Eks ole näha."

Möödunud hooajal mängis Balotelli Türgi kõrgliigas Adana Demirspori ridades, kus lõi 31 mänguga 18 väravat. Oma viljaka karjääri jooksul on ta esindanud ka selliseid suurklubisid nagu Milano Inter, AC Milan, Manchester City ja Liverpool.