"Vabandust, olen laupäevast saati vaikinud, aga nagu paljud teised, varastati ka minult staadioni esisel telefon ja muud asjad," säutsus Rotheram Twitteris.

"Kui teil on vaja minuga ühendust võtta sel ajal, mil ma veel endale uut telefoni otsin, on minu sõnumid teile avatud. Ma räägin teile peagi kõigest lähemalt," lisas linnapea.

Laupäeval Pariisis peetud meistrite liiga finaal algas suure kaosega, sest paljud pileti ostnud Liverpooli fännid ei pääsenud õigeks ajaks staadionile. Prantsuse võimud on juhtunus süüdistanud Inglise klubi fänne, kes olevat üritanud võltsitud pääsmetega tribüünidele pääseda. Kaose tõttu lükati finaali algust ka kolm korda edasi.

Suurbritannia digi, kultuuri, meedia ja spordi riigisekretär Nadine Dorries nõuab Euroopa jalgpalliliidult juhtunu eest vastuseid. Tema sõnul oli tegemist "absoluutselt häbiväärse juhtumiga" ning ka Prantsuse politsei käitumine oli "jõhker ja täiesti vastik".

Liverpool kaotas finaalis Madridi Realile 0:1.

Meistrite liiga finaalist ja sellele eelnenud kaosest oli juttu ka viimases "Futboliidis". Seda podcast'i saab kuulata siit.