Vips alustas sündmustevaeset sõitu kuuendana, kuid kerkis kohe stardi järel viiendaks. Nimelt tabasid esimesel stardikohal olnud Jake Hughesi (Van Amersfoort Racing) ootamatud probleemid ja ta pidi sõitu alustama boksiteelt.

Nii kerkisid kõik ühe koha võrra ning esikuuikus rohkem muutusi sõidu ajal ei toimunudki. Sprindi võitis Dennis Hauger (Prema Racing) tiimikaaslase Jehan Daruvala ja Hitechi sõitja Marcus Armstrongi ees. Esikolmikule järgnesid Enzo Fittipaldi (Charouz Racing System), Vips ja Theo Pourchaire (ART Grand Prix).

Pühapäevane põhisõit on kavas kell 10.50.

ENNE STARTI:

Jüri Vips (HitechGP) sai reedeses kvalifikatsioonis neljanda koha ehk tänast sprinti alustab ta kuuendalt kohalt (esikümme stardijärjestus pööratakse sprindis ümber).

Tänasele sprindisõidule kuuendana startiv Vips on pessimistlik, sest Monacos on väga raske möödasõite teha. "Sprindis - (ma ei saa teha) mitte midagi, absoluutselt mitte midagi! Eelmisel aastal oli kuiva ilmaga sõidetud sprint pigem nagu testisessioon, sest mööduda ei olnud võimalik. Põhisõidus on rohkem võimalusi, sest seal on boksipeatused ja muu strateegia."

F2-sarja punktiarvestust juhib eelmisel nädalavahetusel mõlemad sõidud võitnud Felipe Drugovich, kes on sel hooajal teeninud kokku 86 punkti. Tema lähimad jälitajad Théo Pourchaire ja Jehan Daruvala on kogunud vastavalt 60 ja 41 silma. Vips paikneb 30 punktiga üheksandal kohal.