30-aastane Misters kostitas Tartu Ülikool Maks & Mooritsat finaali esimeses mängus 20 punkti ja 7 korvisööduga, teises mängus tõi tema ainus väljakult tabanud vise Pärnule võidu ja kolmandas matšis jäi tema arvele 16 punkti.

Misters tunnistas Delfiga rääkides, et andis endast kõik või enamgi. Tegu pole klišeega, sest pärast esimest kohtumist vajas ta viirushaiguse tõttu kiirabi turgutamist.

"See kõik tundub ebareaalne. Olen väga õnnelik, et suutsin sellest tagasi tulla ja seeria lõpetada. Aga see oli väga keeruline. Olen tiimikaaslastele väga tänulik, et nad aitasid minul ja kogu võistkonnal hästi mängida, sellest hoolimata, et Alterique Gilbert ei saanud mängida ja esimeses mängus ei teinud kaasa ka Mihkel Kirves," rääkis Misters.

Kõige kehvemini tundis Misters ennast Tartus peetud teises mängus.

"Peatreener (Heiko Rannula) pidi mänguplaanis muudatusi tegema, näiteks alustasin pingilt ja ei saanud mängida nii palju minuteid kui tavaliselt. Tundsin ennast tõesti halvasti. Polnud energiat, kogu aeg oli palavik. Ka täna polnud enesetunne hea. Olen lihtsalt õnnelik, et kõik lõppes hästi. Nüüd võtan nädala-kaks vabaks, sest viimased kaks mängu mõjusid mu kehale halvasti," meenutas ta.

Enne pidutsemist lubas Misters hoolikalt vett juua. "Praegu vajan vett kõige rohkem. Vaatame, mis juhtub, õhtu on veel noor," vastas Misters küsimusele, kui palju ta pidutseda jõuab.