Intsident leidis aset Loughborough ülikooli ühiselamus, kus joobes üliõpilased hakkasid õues kõndinud Joshuat akna kaudu mõnitama. Peamiselt süüdistati poksijat selles, et ta pole julgenud kaasmaalase Tyson Furyga vastamisi minna. See ajas aga Joshual harja punaseks ning britt otsustas minna noorukeid korrale kutsuma, vahendab The Sun.

"Olge oma sõnadega ettevaatlikud, sest muidu kutsun siia kedagi kaasa ja hakkame teie klaasist lõugu murdma. Kui teie lõuad hakkavad murduma ja inimesed teid siit välja peksma, siis see ei meeldiks teile mitte üks raas. Kontrollige oma sõnavara, sest te ei tea, kellega räägite. Mind ei koti see pilt, mille avalikkus minust maalinud on," kõlab avalikuks tulnud videost Joshua mõistukõne.

Video:

Joshua ei sattunud Loughborough ülikooli hoovi aga sugugi mitte juhuslikult, vaid treenib ülikooli spordirajatises korduskohtumiseks ukrainlase Oleksandr Ussõki vastu. Kõigi eelduste kohaselt peaks see matš aset leidma 23. juulil. Esimest korda kohtusid nad mullu 25. septembril. Londonis peetud duelli võitis kohtunike häältega Ussõk. Sellega sai ta enda valdusse WBA, WBO, IBO ja IBF-i meistrivöö.